Ouderen in het Zonnetje

Ouderen in het zonnetje

RCN vakantieparken had 150 ouderen uitgenodigd voor een midweek gratis vakantievieren op vakantie park  het Grote Bos in Doorn en het Toppershoedje in Ouddorp . De ouderen kwamen uit het hele land waaronder 4 gasten die via de Diaconie van de Protestantse Gemeente Borger een geweldige midweek in Doorn hebben gehad.

RCN regelde de accommodatie en het programma en Het Vakantiebureau.nl selecteerde de deelnemers en regelde de vrijwilligers.  Het vakantiebureau.nl is gespecialiseerd in vakanties met aandacht voor senioren, met en zonder zorg.

Samen met de gasten uit Borger hebben we een fantastische midweek gehad.

                                          

                                                                                Eregasten RCN het Gote Bos

                                              

 Ook in 2020 gaat het RCN weer een vakantieweek aanbieden voor ouderen. De gasten uit Borger die nu mee geweest zijn zeggen alle 4 dat ze, mocht er niemand anders zijn, graag weer mee willen maar ze gunnen het ook anderen.

Wilt u eerder gezellig op vakantie dan kunt u zich aanmelden voor  1 van de vakantieweken van:                         Ontmoeten en verwend worden tijdens volledig verzorgde vakantie

Wilt u er in 2020 eens op uit? Andere mensen ontmoeten, gezellige uitstapjes maken, vermaakt en verwend worden en genieten van heerlijke maaltijden die u worden voorgeschoteld?

 U kunt een week onbezorgd genieten in acht verschillende vakantieaccommodaties op prachtige plekken in Nederland in, Doorn, Ermelo, Elsloo, Mechelen, Lemele, Wezep, De Rijp, of een vaarvakantie met de Willem Alexander.

Hetvakantiebureau.nl organiseert namelijk meer dan 70 diaconale vakanties voor senioren met geen of weinig zorgbehoefte en voor senioren die in het dagelijks leven wel extra zorg of begeleiding nodig hebben. Ook zijn er weken voor mantelzorgers en thuiswonende partners met dementie en ook voor mensen met een visuele beperking

Alle vakantieweken hebben een open protestants-christelijk karakter. Er is tijdens deze vakanties een pastor aanwezig voor de viering en, als u daar behoefte aan heeft, voor een persoonlijk gesprek.

 Voor het reserveren van een vakantie of voor het aanvragen van de Vakantiegids 2020:

telefoon (0343) 74 58 90 of via e-mail info@hetvakantiebureau.nl.

De vakantiegids is ook te verkrijgen bij Sjoerd en Antje Elsinga, Hunzedal 44, tel.0599-235798. Zij kunnen u ook nadere informatie en enthousiaste verhalen geven over deze vakantieweken.