Welkomdienst m.m.v. chr. mannenkoor Steenwijk

Zondag 19 januari a.s. is er een Welkomdienst in de Goede Herderkerk in Borger m.m.v. Christelijk Mannenkoor Steenwijk o.l.v. Marco Hoorn.

Het Chr. Mannenkoor Steenwijk is opgericht in 1946. Het koor bestaat momenteel uit ruim 72 leden. Het koor verleend regelmatig medewerking aan kerkdiensten in Steenwijk en wijde omgeving. Onze motivatie is om met de liederen God in deze wereld groot te maken.
Wat heerlijk dat Hij ons de mogelijkheid geeft om dit onder meer te kunnen doen met het zingen en spelen van muziek, de mooiste manier om mensen bij Hem te brengen. Het koor staat alweer een aantal jaren onder leiding van Marco Hoorn. Marco is naast dirigent ook solozanger en is ook regelmatig te zien in het tv programma Nederland zingt. Vanavond zal hij enkele liederen voor ons zingen samen met het koor. Het repertoire van het Steenwijks Mannenkoor bestaat voornamelijk uit geestelijke liederen, maar ook licht klassiek en populaire stukken worden er gezongen. In het voorjaar van 2016 heeft het mannenkoor haar 4é Cd opgenomen ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van het koor met als titel ” Kom maar bij Mij”.    Het koor wordt begeleid door hun vaste organist Arjan Kroes.

Voorganger is Ds. J. Hermes uit Schoonebeek  

Het Thema is ”Boeren, burgers, bouwers en buitenlui “Eerlijk zullen we alles delen”. De rechtvaardige verdeling , alles wat een mens nodig heeft blijft een actueel Bijbels thema.  

De samenzang wordt op orgel begeleidt door Gerwin van der plaats uit Kampen. Met zijn improvisatie talent wil hij het evangelie uitdragen door middel van orgel en pianospel .                                                                                    

Aanvang: 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

U bent van harte welkom!