Tijd voor ’n bakkie! Koffieochtenden in Het Anker.

Tijd voor ’n bakkie! Koffieochtenden in Het Anker.

Altijd maar druk in de tuin, of met werk, of in de huishouding? Of juist heel anders en misschien veel alleen? Hoe het ook zij, soms is het ‘Tijd voor ’n bakkie’!
We hebben het initiatief genomen om koffieochtenden te organiseren. Gewoon even voor een praatje en de gezelligheid. Met ook de mogelijkheid voor een ‘stiltemoment’ in de kerkzaal. Niet speciaal voor gemeenteleden, maar voor iedereen die dit op prijs stelt.
Op de tweede en vierde donderdag van elke maand staat er koffie of thee voor u klaar in de barruimte van Het Anker, ingang aan de Brinkstraat in Borger. Er is een vrije inloop tussen 10.00 en 11.30 uur en er zijn altijd mensen aanwezig voor een praatje.

Kom binnen en ga in gesprek, ook met mensen die je niet of nauwelijks kent. Rond de koffietafel ontstaan nieuwe contacten!
De kerkzaal van de Goede Herderkerk kan bezichtigd worden. Wie dat wil, kan daar in stilte zitten of een kaarsje aansteken.
Iedereen uit Borger en omliggende dorpen en ook als u vakantieganger bent: van harte welkom! Tot ziens.

Mocht u of jij het leuk vinden om te helpen dit in goede banen te leiden en gastheer/vrouw te zijn, dan kun je contact opnemen met Aly Klaren (0599-234830; alida.klaren@gmail.com).