Welkomdienst op 16 maart a.s.

Zondag 16 maart a.s. is er een welkomdienst in de ‘Goede Herder Kerk’ in Borger m.m.v. GospelkoorReflection uit Tollebeek. 

 

 

reflection

 

Voor een speciale kerkdienst formeerden een aantal enthousiaste zangliefhebbers uit Tollebeek een gelegenheidskoor. Dat zij de grondleggers zouden worden van Gospelkoor Reflection wisten ze toen nog niet. Sinds de oprichting staat het koor o.l.v. dirigent Jan Bode. Het koor is opgericht in 1985 en telt momenteel 68 personen. De koorleden komen uit de wijde omstreken van Tollebeek. Jan Bode is een zeer gedreven dirigent en weet zijn enthousiasme over te brengen op de koorleden en het publiek.

Het reguliere repertoire van het koor bestaat uit geestelijke liederen, met andere woorden een lied met een boodschap.

Muzikaal gezien zijn koor en dirigent zeer breed georiënteerd van easy listening ballads, via gedragen liederen, opwekkingsliederen en black gospel tot Afrikaanse liederen, het koor is van alle markten thuis.

Voorganger is dhr. D. Kruyt uit Leek

Het thema is: En toch is God goed!

De samenzang wordt begeleid op het orgel door Gerwin van der Plaats uit Kampen. Gerwin is een veel gevraagde en enthousiaste organist en weet door zijn improvisatie talent vele mensen in het hart te raken, en dat is het liefste wat hij doet.

Aanvang 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

U bent van harte welkom!