Bakkie doen in het Anker

Koffieochtend in Het Anker

 

In veel dorpen in onze omgeving bestaat de mogelijkheid om ergens informeel binnen te lopen voor ‘een bakkie’. Sectie Pastoraat heeft het plan opgevat om dat ook in Borger mogelijk te maken. Gewoon even voor een praatje en de gezelligheid. Met ook de mogelijkheid voor een ‘stiltemoment’ in de kerkzaal. Niet speciaal voor gemeenteleden, maar voor iedereen die dit op prijs stelt. Onderstaand vind u de uitnodiging met plaats en tijd.

Natuurlijk zijn hiervoor ook weer vrijwilligers nodig om dit in goede banen te leiden. Vindt u/jij het een aardige bezigheid om hier gastheer/vrouw te zijn? Meld je dan aan bij Aly Klaren (0599-234830; alida.klaren@gmail.com).

 

Tijd voor ’n bakkie!

 

Altijd maar druk in de tuin, of met werk, of in de huishouding? Of juist heel anders en misschien veel alleen? Hoe het ook zij, soms is het ‘tijd voor ’n bakkie’!

Op de tweede en vierde donderdag van de maand staat er koffie of thee voor u klaar in de barruimte van Het Anker, ingang aan de Brinkstraat in Borger. Er is een vrije inloop tussen 09.30 en 11 uur en er zijn altijd mensen aanwezig voor een praatje. Dit is voor het eerst op 9 en 23 mei.

Kom binnen en ga in gesprek, ook met mensen die je niet of nauwelijks kent. Rond de koffietafel ontstaan nieuwe contacten!
De kerkzaal van de Goede Herderkerk kan bezichtigd worden. Wie dat wil, kan daar in stilte zitten of een kaarsje aansteken.

Iedereen uit Borger en omliggende dorpen is van harte welkom! Tot ziens.