Kerstconcert m.m.v. “Lucas Kramer” (zonder bezoekers)

Christmas Card Background Vector Illustration

Kerstconcert m.m.v. “Lucas Kramer” (zonder bezoekers)

Kerst vieren we samen. Kerst…. warmte, licht, intimiteit, gezelligheid, samen luisteren naar…….

Met de kerstdagen in het vooruitzicht en ondanks de vele beperkingen waar we nog steeds mee te maken hebben, hebben we gekeken wat er nog mogelijk is om toch samen kerst te vieren.

Op zaterdag 19 december is er een kerstconcert in de Goede Herderkerk in Borger  m.m.v. Lucas Kramer uit Urk.  Aanvang 19.30 uur.

Lucas Kramer zal een prachtig kerstconcert verzorgen. We zullen met elkaar naar mooie liederen luisteren. Het concert zal echt de kerstsferen uitstralen. Lucas neemt de bezoekers tijdens dit sfeervolle kerstconcert mee in het prachtige kerstverhaal. Het verhaal dat begint bij Maria en de aankondiging van haar zwangerschap. De reis van Maria en Jozef naar Bethlehem, de geboorte van Jezus in de stal. De herders, de engelen. Het ‘Gloria, in Excelsis Deo’. Lukas wordt muzikaal ondersteund op piano door Denese Brand en Luca Genta op Cello en Fluit. Het wordt een bijzondere avond.

Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Dagelijks ontvangt Lucas mailtjes en berichten van mensen die geraakt zijn door de liedteksten en door zijn prachtige stem.

Dit concert is (alleen maar) on-line te volgen, zie kerkdienstgemist.nl