Welkomdienst zondag 19 november

images-1

Welkomdienst zondag 19 november

Geniet van de prachtige zang en muziek van Glorify uit Meppel o.l.v Jaap Kramer

Zondag 19 november a.s. is er een Welkomdienst in de Goede Herderkerk in Borger m.m.v. Glorify uit Meppel.
Het gemengd koor Glorify uit Meppel is gestart in 1993. Sinds de start is er veel veranderd en hebben ze al veel mensen tijdens hun prachtige concerten met hun boodschap bereikt. Glorify wil de toekomst graag samen met u met vertrouwen tegemoet gaan. Wij willen onze boodschap van het evangelie door middel van prachtige muziek nog vaker uitdragen.
De kwaliteit van ons koor is, onder inspirerende leiding van Jaap Kramer uit Urk, de laatste jaren op een hoog niveau gebracht.

Jaap is een veelgevraagd en gewaardeerde dirigent. Waarschijnlijk omdat bij hem enthousiasme voor muziek, het nastreven van hoge kwaliteit en ontspanning samen komen. Hij staat al jaren met veel plezier als vaste dirigent voor enkele totaal verschillende koren, dat zegt wel iets over zijn brede smaak en inzetbaarheid binnen koorbegeleiding.  Gemengde koren, mannenkoren, jongerenkoren, kerkkoren… Jaap is wekelijks met verschillende koren aan het werk. Als pianist en organist is Jaap veelgevraagd begeleider van gemeentezang, koren en concerten.

Jaap: “In koorzang is balans, harmonie en samenspel zo belangrijk. Ik vind het heerlijk werk om met verschillende groepen zangers te gaan voor het beste resultaat binnen de mogelijkheden.

Voorganger is Ds. Y. Breemes uit Hollandscheveld

Het Thema is ”Hemel en Aarde, Zingend Verbonden”

Aanvang: 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

U bent van harte welkom!