Welkomdienst op 20 maart a.s.

Zondag 20 maart a.s. is er een welkomdienst in de ‘Goede Herder Kerk’ in Borger m.m.v. Gospelkoor Reflection  uit Tollebeek

Voor een speciale kerkdienst formeerden een aantal enthousiaste zangliefhebbers uit Tollebeek een gelegenheidskoor. Dat zij de grondleggers zouden worden van Gospelkoor Reflection wisten ze toen nog niet. Sinds de oprichting staat het koor o.l.v. dirigent Jan Bode. Het koor telt momenteel 68 personen. Jan Bode is een zeer gedreven dirigent en weet zijn enthousiasme over te brengen op de koorleden en het publiek.

reflection

Het reguliere repertoire van het koor bestaat uit geestelijke liederen, met andere woorden een lied met een boodschap.

Muzikaal gezien zijn koor en dirigent zeer breed georiënteerd van easy listening ballads, via gedragen liederen, opwekkingsliederen en black gospel tot Afrikaanse liederen, het koor is van alle markten thuis. Het jongste project van Gospelkoor Reflection uit Tollebeek heet: Het verhaal van The Messiah. Dirigent Jan Bode heeft de Young Messiah, de bewerking van het meesterwerk van Georg Friedrich Händel door Tom Parker, voor gemengd koor bewerkt en muzikale arrangementen gemaakt. Tevens zijn er eigentijdse nummers toegevoegd die het verhaal compleet maken en er een echt Reflection-product van maken.

Voorganger is Ds. E. van Beesten uit Witharen

Het thema is: “Ben je heilig? “

Ds. van Beesten is Office Manager en Zendings-predikant bij de stichting Mensenkinderen. Al meer dan 10 jaar lang biedt Mensenkinderen praktische en geestelijke hulp aan de allerarmste mensen in Albanië, Armenië, Bulgarije en Moldavië. In de afgelopen jaren heeft deze christelijke organisatie al meer dan 700 projecten kunnen uitvoeren en voor duizenden arme mensen het verschil kunnen maken.

De samenzang wordt begeleid op het orgel door Gerwin van der Plaats uit Kampen.

Gerwin is een veel gevraagde en enthousiaste organist en weet door zijn improvisatie talent vele mensen in het hart te raken.

De diensten hebben een goed toegankelijk karakter en zijn daarom bij uitstek geschikt om eens een gast mee te nemen!!

Aanvang 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

U bent van harte welkom!