Welkomdienst m.m.v. Together Worship Remco Hakkert & Band en Vocals

foto1

Welkomdienst m.m.v. Together Worship Remco Hakkert & Band en Vocals

Zondag 30 juni a.s. verzorgt Remco Hakkert een Together Worshipdienst in de  Goede Herderkerk in Borger.

De dienst begint 19.00 uur.

Remco en zijn team bieden u een dienstvullend concept aan waarin prachtige liederen voor onze Koning centraal staan.

In de wereld van gospels en worship is Remco Hakkert één van de toonaangevende artiesten. Hij is veelvuldig te gast in het programma Nederland Zingt van de EO en op grote evenementen.

Met het team van Together Worship trekken ze door heel Nederland en verzorgen daar complete diensten in alle kerken die daar behoefte aan hebben. De Together Worship Choir dienst bevat Bijbellezing, woorddeling, gebed en het koor zingt een aantal liederen van hun repertoire. De solozang van Remco  en bovenal het samen zingen van mooie liederen vormen de vaste onderdelen van deze gevarieerde dienst.

Vanuit idealisme en vertrouwen bieden ze deze diensten aan om kerken te bemoedigen en mensen weer een positieve impuls te geven om zich weer meer betrokken te voelen. De dienst is zo gevarieerd dat het jong en oud samenbindt.

De toegang is gratis. Er zal een collecte gehouden worden voor de organisatie van Remco Hakkert. Ze doen dit werk op basis van één collecte die tijdens de dienst gehouden wordt. Jong en oud zijn van harte uitgenodigd in de Goede Herderkerk.

Iedereen is van harte welkom!