Welkomdienst m.m.v. “Mannenkoor Ailanthus”

Zondag 17 januari a.s. is er een Welkomdienst in de Goede Herder Kerk Hoofdstraat 11 te Borger m.m.v. “Mannenkoor “Ailanthus” uit Wezep (“Ailanthus” betekent hemelboom).

Het koor staat onder leiding van Geurt Souman. ailanthus

Het koor is een aantal jaar geleden spontaan ontstaan

omdat er mannen gezocht werden voor een eenmalig optreden tijdens een jubileumdienst in de kerk. Het ging echter zo mooi, dat men één keer in de week bleef samenkomen om eenvoudige christelijke liederen te zingen. Dat sprak zo aan, dat er steeds meer mannen bij kwamen en in 2010 is het koor officieel opgericht. Momenteel telt het koor bijna 50 leden, variërend in leeftijd van 15 tot 75 jaar. Het koor is bekend door zijn medewerking aan kerkdiensten in de wijde regio.In 2014 heeft het koor de CD “Heer u bent mijn leven” uitgebracht. Ook is het koor regelmatig te zien in het EO programma Nederland zingt.

Voorganger is Ds. G. van Zanden uit Pesse en het Thema is: “Kijk omhoog!”. (n.a.v. het bekende liedje van Nick en Simon). De boodschap is: de kracht van God bevrijdt me van wat er achter me ligt, zodat ik me, in vertrouwen op Hem, kan bezig houden met wat voor me ligt.                                                                                        

De samenzang wordt begeleid op orgel door Geert Meijer uit Zuidwolde.                              

Aanvang 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

                           U bent van harte welkom!