Welkomdienst m.m.v Glorify

Geniet van de prachtige muziek van Glorify uit Meppel o.l.v Jaap Kramer

Zondag 17 november a.s. is er een Welkomdienst in de Goede Herder  Kerk in Borger m.m.v. Glorify uit Meppel.

Het gemengd koor Glorify uit Meppel is gestart in 1993. Sinds de start is er veel veranderd en hebben ze al veel mensen tijdens hun prachtige concerten met hun boodschap bereikt. Glorify wil de toekomst graag samen met u met vertrouwen tegemoet gaan. Wij willen onze boodschap van het evangelie door middel van prachtige muziek nog vaker uitdragen. De kwaliteit van ons koor is, onder inspirerende leiding van Jaap Kramer uit Urk, de laatste jaren op een hoog niveau gebracht.

Jaap is een veelgevraagd en gewaardeerde dirigent en organist. Waarschijnlijk omdat bij hem enthousiasme voor muziek, het nastreven van hoge kwaliteit en ontspanning samen komen. Hij staat al jaren met veel plezier als vaste dirigent voor enkele totaal verschillende koren, dat zegt wel iets over zijn brede smaak en inzetbaarheid binnen koorbegeleiding.  Gemengde koren, mannenkoren, jongerenkoren, kerkkoren… Jaap is in binnen- en buitenland wekelijks met verschillende koren aan het werk.

Jaap: “In koorzang is balans, harmonie en samenspel zo belangrijk. Ik vind het heerlijk werk om met verschillende groepen zangers te gaan voor het beste resultaat binnen de mogelijkheden.

Daarom geniet ik van het werk met koren dat ik al jaren mag doen in Nederland”

Voorganger is Ds. W.M.Schut uit Elburg

Het Thema is ”Het zal de rechtvaardige goed vergaan…”
Omdat het de laatste zondag van de herfst is willen we ons bezighouden met de vergankelijkheid van het leven en de kracht die de mens dan in geloof mag ontvangen.

Aanvang: 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

U bent van harte welkom!