Welkomdienst m.m.v. “Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor”

Welkomdienst m.m.v. “Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor”

Zondag 21 januari a.s. is er een Welkomdienst in de Goede Herder  kerk in Borger m.m.v. Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor o.l.v. Frits Vugteveen.

Op 2 juni 1965 is het koor opgericht.  Vanwege het dalende aantal leden is het koor vanaf 1 maart 2017 samen gegaan met  het Christelijk mannenkoor Veendam en is het nu 52 jaar later weer een springlevend koor. Op dit moment telt het koor 65 leden, samen met dirigent Frits Vugteveen en begeleider Dirk Swama gaan ze de schouders er weer onder zetten om het koor op een hoger niveau te brengen.                                                              Frits Vugteveen treedt regelmatig op als baritonsolist en werkt veelvuldig mee aan koorconcerten.
Jeanet Schuring treed deze avond op als solist bij het koor.  Jeanet begon haar zangcarrière al op zeventienjarige leeftijd en treedt veelvuldig op als solist bij koren en ensembles. Naast het zingen geeft ze koorscholing aan koren in het noorden van het land.
Voorganger is Ds. E. van Beesten uit Witharen.                                                                                                                  Het thema is ”Hoe gaat het…..? ”                                                                                                                                   
Ds. van Beesten is Office Manager en Zendingspredikant bij de stichting Mensenkinderen. Al meer dan 10 jaar lang biedt Mensenkinderen praktische en geestelijke hulp aan de allerarmste mensen in Albanië, Armenië, Bulgarije en Moldavië. In de afgelopen jaren heeft deze christelijke organisatie al meer dan 700 projecten kunnen uitvoeren en voor duizenden arme mensen het verschil kunnen maken.
De samenzang wordt begeleid door Geert Meijer uit Zuidwolde.

Aanvang 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

U bent van harte welkom!