Welkomdienst m.m.v. At Once uit Urk.

Zondag 15 mei a.s. is er een welkomdienst in de ‘Goede Herder Kerk’ in Borger m.m.v. At Once uit Urk.

De drie muzikale vrienden van At Once (Marco Hoorn, Jacob Schenk, Jaap Kramer) groeiden samen op op Urk en raakten als solist, muzikant of dirigent al vroeg betrokken bij diverse koren.

 

atonce2

Inmiddels hebben ze alle drie een volle agenda als solo-zanger, dirigent, producer of muzikant. Met At Once werd een oude muzikale droom werkelijkheid: “We wilden al heel lang samen muziek gaan maken, om zo onze stemmen en muzikale talenten te bundelen, tot één geluid” vertellen de mannen. “We kunnen niet wachten om het Nederlandse publiek te laten kennismaken met onze driestemmige liederen met een inhoud waar we alle drie achter staan”.

“Als je iets doet moet je het goed doen” vervolgen de mannen. “We zien het als onze verantwoordelijkheid aan onze Schepper om alles uit onze talenten te halen wat erin zit. Daarom namen we ons debuut album op met een 46-koppig symfonieorkest.” De mannen combineren klassieke gospels als ‘Amen’ en ‘Is it well’ met speciaal voor de groep zelfgeschreven stukken over leven als volgeling van Christus. Af en toe komt nog wat opera voorbij. Tijdens concerten nemen de mannen regelmatig plaats achter de piano of het orgel.

Afwisseling, humor, ontroering, herkenning en muzikale verrassingen kunnen bezoekersvan een optreden verwachten.

Voorganger is Ds. M.W.Schut uit Elburg.

Het thema is: “De kracht van de Geest “

Vanuit inspiratie hebben mensen door de tijd heen het geloof verkondigd en verbreidt in de wereld. Paulus is het grote voorbeeld. Hij heeft na zijn bekering echt overal het geloof verder gebracht.

De diensten hebben een goed toegankelijk karakter en zijn daarom bij uitstek geschikt om eens een gast mee te nemen!!

Aanvang 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

U bent van harte welkom!