Welkomdienst 20 november 2016

Op zondag 20 november a.s. is er weer een welkomdienst in de Goede Herderkerk in Borger m.m.v. het “Christelijk Groot Gemengd Koor Muntendam-Stadskanaal”; deze koren staan o.l.v.

Johan W.Pots.muntendam stadskanaal 2014 a

Het ene koor Looft den Heer“, dat inmiddels 100 jaar bestaat,  komt uit Muntendam en het andere koor “Polyphonie” komt uit Stadskanaal. Beide koren treden zowel afzonderlijk, als ook gezamenlijk op. De koren vormen samen 95 leden. De doelstelling van het koor is om zoveel mogelijk mensen te bereiken door het evangelie te brengen op muzikale wijze.

Er is ook medewerking van bariton Lukas Kramer uit Urk.lukas kramer Vanaf jonge leeftijd speelt muziek een belangrijke rol in het leven van Lucas Kramer. Hij zingt met zoveel gedrevenheid en passie, dat hij als solist al snel bekend werd bij andere koren. Er volgden cd-opnames en ontelbare concerten door heel Nederland. Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek.

jorrit woudtHet koor en de samenzang wordt begeleid op orgel door Jorrit Woudt uit Enschede. Jorrit is een veelgevraagd koorbegeleider op zowel orgel als piano bij concerten en cd-opnames. Hij is als organist en pianist te zien bij het bekende EO-tv-programma “Nederland Zingt”. Verder is hij actief als dirigent, docent en arrangeur en componist van (voornamelijk) koormuziek.

Voorganger in deze dienst is Ds. J. Hermes uit Schoonebeek. Het thema is: ”Leven met uitzicht”

De dienst begint om 19.00 uur; vanaf 18.45 uur is er samenzang.

U bent van harte welkom!!