Welkomdienst 17 maart met Reflection

Zondag 17 maart a.s. is er een welkomdienst in de Goede Herderkerk in Borger. 

Voor een speciale kerkdienst formeerden een aantal enthousiaste zangliefhebbers uit Tollebeek een gelegenheidskoor. Dat zij de grondleggers zouden worden van Gospelkoor Reflection wisten ze toen nog niet. Sinds de oprichting staat het koor o.l.v. dirigent Jan Bode. Het koor telt momenteel 70 personen. Jan Bode is een zeer gedreven dirigent en weet zijn enthousiasme over te brengen op de koorleden en het publiek.

Het reguliere repertoire van het koor bestaat uit geestelijke liederen, met andere woorden een lied met een boodschap.       Muzikaal gezien zijn koor en dirigent zeer breed georiënteerd van easy listening ballads, via gedragen liederen, opwekkingsliederen en black gospel tot Afrikaanse liederen, het koor is van alle markten thuis.

De samenzang wordt begeleid op orgel door Herman Boerman uit Valthe samen met Jan Pullen uit Bergtheim op saxofoon.  Het belooft weer een prachtige dienst te worden waarin we mogen zingen tot en van Gods eer.

Voorganger is Ds. J.Hermes uit Schoonebeek.   Het thema is: ” Kun je worden wie je bent…?” dit n.a.v. de uitspraak van Jezus dat we zout van de aarde en licht van de wereld zijn.

Aanvang 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

De diensten hebben een toegankelijk karakter en zijn daarom bij uitstek geschikt om eens een gast mee te nemen, zoals de naam het al zegt: een ieder is bijzonder welkom!!!

Klik hier voor een overzicht van alle welkomdiensten van 2019.