PaasChallenge 2021

Kleurpotloden

PaasChallenge 2021

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen.

Coronaproof
De PaasChallenge van 2021 is een coronaproof QR-codespel waarbij deelnemers in kleine groepjes afhankelijk van de actuele coronamaatregelen (of meerdere personen mits uit één huishouden) mee kunnen doen. Even weg van je beeldscherm, Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier. Het zal een wandeling van ongeveer een uur zijn binnen de straten van Borger.

Voor wie?
De PaasChallenge 2021 is geschikt voor iedereen, alle leeftijden kunnen meedoen. Ook mensen van buiten de kerk zijn welkom. Het spel is voor iedereen goed te spelen zonder voorkennis.

Korte uitleg:
Het spel neemt je mee door de stad Jeruzalem in de tijd van Jezus. Je kiest in het begin van het spel één van de vier karakters:

● Claudia: een powervrouw die haar tijd ver vooruit is.
● Juda: een man die leeft voor liefde.
● Jozef: een spirituele leider.
● Jozua: een echte vrijheidsstrijder.

Hoe doe ik mee?

U kunt aangeven wanneer u de tocht wilt lopen, elk tijdstip is goed. We vragen u om aan te geven wanneer u onderweg wilt gaan, dit mag u doorgeven op mailadres hellen.woltmeijer@gmail.com. U krijgt dan via de mail verdere aanwijzingen. Materialen kunt u zelf uitprinten en spijkers en een hamer mag u zelf meenemen. Het verhaal volgt u via QR-codes, het is goed om deze app van tevoren te downloaden.