Mededeling kerstnachtdienst en kerstdienst Borger

stadsomroeper-1

Mededeling kerstnachtdienst en kerstdienst Borger

De kerstnachtdienst zal worden gehouden op donderdagmiddag 23 december om 15:00 uur in de Goede Herderkerk. Deze dienst is vervolgens te bekijken via kerkdienstgemist vanaf vrijdagavond 21:00 uur. Het thema in deze dienst is “Bloeien in de nacht”. Het protestants kerkkoor o.l.v. Halbe de Jong, harpiste Maaike Timmerman-Bosscher en organist Geert Meendering verlenen hun muzikale medewerking aan deze dienst. In deze dienst worden vrij veel Christmas Carols gezongen. Met inachtneming van de coronaregels kunnen belangstellenden deze dienst bijwonen.

De kerstmorgendienst vindt plaats op zaterdag 25 december, om 10:00 in de Goede Herderkerk. Deze dienst is live te volgen via kerkdienstgemist. Het thema is “In een ander licht”. De muzikale medewerking in deze dienst wordt verzorgd door Egbert Willegers op het orgel en Marieke Timmer op de saxofoon, alsmede een klein gelegenheidskoor.

Iedereen is welkom in de beide diensten, maar gezien de corona maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen, waardoor we u/jullie allen vragen een keuze te maken voor 1 van de beide diensten, zodat iedereen in de gelegenheid is een kerstdienst te bezoeken. Beide diensten worden ook online uitgezonden