Kerst-Welkomdienst m.m.v. The Martin Mans Formation.

Zondag 14 december is er een Kerst-Welkomdienst in de Goede Herder Kerk in Borger m.m.v. The Martin Mans Formation uit Waddinxveen.

2014 12 14tmmf

Het is alweer meer dan 12 jaar geleden dat er vanuit dirigent en bestuur van het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” het idee ontstond om een mannenzanggroep te formeren uit het koor, met het idee deze groep in te zetten als solisten bij de concerten van CWM onder de naam Mannenensemble De Gouwestem.

Na een reeks van presentatieconcerten in het land bleek dit zo’n succes, dat het bestuur van CWM werd gevraagd om toestemming zelf concerten te mogen organiseren en geven. Toen hier positief over werd besloten, ontstond het idee binnen de mannengroep om een eigen naam aan te nemen met een eigen outfit. Zo ontstond in 2006 The Martin Mans Formation.

TMMF is inmiddels uitgegroeid tot een 21-tal goed getrainde zangers onder de bezielende leiding van Martin Mans. Martin zet o.a. TMMF in bij Kathedraalconcerten. Vele concerten zijn gegeven in het land en ook uitnodigingen over de grens bleven niet uit, zoals o.a. in Canada, in de Notre Dame van Parijs en Amins. Ook medewerking aan de concerten met de Grootkoren van Nan van Groeningen bleek een succes.

We zijn dan ook heel blij, dat ze naar Borger komen om medewerking te verlenen aan onze Kerst-welkomdienst.

De samenzang wordt op het orgel begeleid door Martin Mans. De basis van zijn orgelspel werd al op jonge leeftijd gevormd. Hij werkte mee aan meer dan vijfhonderd cd’s. Zijn eerste cd met orgelimprovisaties werd met goud bekroond. Hij geeft per jaar gemiddeld tweehonderdvijftig concerten en begeleidt en dirigeert diverse koren.

Voorganger is Ds. W. van der Wel uit Hardenberg. Ds. van der Wel was 7 jaar predikant in Borger van 1993 tot 2000.  Het Thema is ”Ik zou het zo weer overdoen !!”

Aanvang 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

U bent van harte welkom!