Kerst Welkomdienst m.m.v. “Christelijk Mannenkoor Steenwijk”

kerstklok 13

 

Zondag 13 december is er een Kerst-Welkomdienst in de Goede Herder Kerk in Borger m.m.v. Christelijk Mannenkoor Steenwijk. Het Chr. Mannenkoor Steenwijk is opgericht in 1946.

 

koor 13

Het koor bestaat momenteel uit ongeveer 65 leden en ze verlenen regelmatig medewerking aan kerkdiensten in Steenwijk en wijde omgeving. Het repertoire bestaat voornamelijk uit geestelijke liederen, maar ook licht klassieke, operette en populaire stukken. Het koor heeft inmiddels 3 cd`s opgenomen. Sinds 2013 staat het koor o.l.v. Marco Hoorn, motivatie en enthousiasme gaven daarbij de doorslag. Hij is in de zang- en muziekwereld geen onbekende.

 

trompet 13Ook is er medewerking van het trompetduo Maurice en Janita van Dijk uit Kampen.
Dit smaakvolle trompet-duo speelt voornamelijk in en rondom kerken,maar ook daarbuiten zijn ze een graag geziene gast. Meestal in combinatie met een begeleider op piano of orgel zijn ze goed inzetbaar op diverse locaties.Het repertoire speelt zich af van ‘licht’ klassiek tot het geestelijke lied.

 

 Voorganger is Ds. P. Dekker uit Wierden. Het Thema is “Hoe zal het verder gaan….” Aanvang: 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is er samenzang.

U bent van harte welkom!