Start clubseizoen

Zaterdag 7 september 2013 is het nieuwe clubseizoen van start gegaan. In het begin van de middag hebben 35 kinderen / jongeren zich aangemeld voor het nieuwe seizoen.

We zijn op de fiets naar groepsaccommodatie Lentehof gegaan.
Op een veld een eindje achter de accommodatie werden we verwelkomd door eigenaar Henri Oosterveld. De groep werd verdeeld in 5 groepen van ieder 7 kinderen/jongeren. Henri gaf daarna uitleg over het spel van deze middag: LASERGAMEN. Telkens speelden 2 groepen tegen elkaar.

Op het veld met allerlei bosjes en schuttingen was het dan de bedoeling om zoveel mogelijk spelers van de tegenpartij uit te schakelen. Het spel was afgelopen zodra één van de groepen volledig uitgeschakeld was. Dit was erg spannend. Sommige stukken op het veld waren erg dicht begroeid en daar kon je je goed verstoppen. De groepen die pauze hadden konden even uitrusten of voetballen en er was tussendoor drinken, snoep en chips. Uiteindelijk kwam groep 5 als winnaar uit de poule. Deze groep had een beetje voordeel omdat 1 van de clubleiders meespeelde. De kinderen vonden het spel erg leuk.

Na het lasergamen zijn we terug gefietst naar De Kelder. Toen daar even later het eten arriveerde werd er goed gegeten, blijkbaar had iedereen deze middag in het veld goed honger gekregen. Rond 18.00 uur ging iedereen naar huis. We kunnen terug kijken op een geslaagde middag.

 

foto01 foto02 foto03

foto04 foto05 foto06

foto07 foto08 foto09

foto10 foto11 foto12